Winbet с 5 Лева Бонус За Всеки Тъчдаун в Super Bowl LV

Winbet с 5 Лева Бонус За Всеки Тъчдаун в Super Bowl LV

Американския футбол не е от най популярните спортове на Балканите, но явно родните букмейкъри се опитват да предизвикат по голям интерес към този спорт. Макар и зад океана на финала първенството им да се залагат милиони (според futbola.info най – големия залог на тазгодишния финал е за скромните $3.46 милиона 🤑) в България залозите са минимални.

Все пак си мисля че много хора ще се изкушат от страхотната оферта на популярния Winbet които предлагат 5 Лева бонус залог за всеки тъчдаун в тазгодишния Супербоул, който ще се проведе на 08.02 от 01:30 наше време. За да се включите в промоцията им треябва да направите залог от минимум 20 лева на Супербоул-а, като се включват Super Bowl LV Outrights и Super Bowl LV Novelty Specials.

За квалифициращи за промоцията се зачитат само единични залози, направени преди началото на срещата на минимален коефициент 1.30. Само първият Ви квалифициращ залог на Super Bowl LV ще се зачита за участие в промоцията. Предварително затворените залози с функцията Кеш-аут, отменени и наполовина отменени няма да участват в промоцията.

Вашият коментар