Лука Йович е прероден през 2021 г.  – защо сърбинът бележи в Айнтрахт, а не в Реал Мадрид

Лука Йович е прероден през 2021 г. – защо сърбинът бележи в Айнтрахт, а не в Реал Мадрид

Когато Лука Йович подписа за него преди година и половина Реал Мадрид за цели на 60 млн. евро, бе призован да бъде референцията на отбора с разрешение от Карим Бензема. Белите страдат от огромен проблем в атака през първата си година без Кристиано Роналдо и му вярваха, че сърбинът, само на 22 години, ще сложи край на сушата.

Но нещата не потръгнаха. Зидан едва ли даде приемственост, той сляпо се довери на Карим, и че липсата на минути очевидно повлия на вашето изпълнение. Общо, само 2 гола в пътуването си като мишена. Бяло облекло, което му го е дало „обратно“ на Айнтрахт Франкфурт през същия месец януари 2021. И момчето се оказа ефективно.

Само за два пъти с германския отбор Йович вече е отбелязал 3 гола. Повече от като играч на Реал Мадрид. Има различни фактори, които могат да обяснят тази разлика в производителността. На първо място доверието на Лука, защото ако го осъзнаем, наистина с Айнтрахт Това не е заглавието, но той е бил в състояние да отбележи.

Айнтрахт и Бундеслигата бяха две места, които вече знаех и където той бе машина за голове до по-малко от два сезона. Друг фактор може да бъде външното налягане. Нямаш същото количество очи, гледайки те, когато си в германския отбор, когато си в Реал Мадрид, и това е нещо, което със сигурност влияе на представянето на някого.

Има и ел система за игра. Йович е финалист, просто трябва да видите головете, които е отбелязал тази година. В игрите, които играе по заповед на Зидан, той не само не вкарва голове, но също така изглежда много откъснат от играта. Също така, когато той е бил начинаещ. В клуб, където търсенето е толкова високо, трябва да се възползваш от възможностите, които ти дават. Ако не, влакът тръгва.

Накратко, че тази промяна на пейзажа, тази „обратно към бъдещето„на Лука, беше страхотно за него и Айнтрахт Франкфурт, който дори остави малка бележка за Зидан в социалните си мрежи. Йович е „прероден“ на 2021 г.

 

 

Вашият коментар